Links

 

 

 

Consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară

Thu, 01/03/2018 - 16:37

1.JPG

Consiliul Raional Glodeni s-a întrunit, joi, 1 martie, în ședință ordinară. Pentru prima oară, la ședință au partcipat membri ai Consiliului Raional al Tinerilor.

Ordinea de zi a inclus 23 de chestiuni, inclusiv executarea bugetului în anul 2017, raportul privind activitatea IMSP Spitalul raional Glodeni  pentru perioada anului 2017, planul de acţiuni anticorupţie la nivel local pentru anii 2018-2020, etc. Toate proiectele de decizie pot fi găsite aici.

Prezent la ședință, Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, a înmînat diplome administratorilor companiilor care au participat la cea de-a XVII-a ediție a Expoziției ”Fabricat în Moldova”: ”Iunalis-Agro” SRL, ICP ”Panifcoop”, FPC ”Fernuci” SRL, GȚ ”Bodean Andrei”, acestea avînd o prezentare merituoasă la evenimentul respectiv.

De asemenea, Ion Leucă a transmis mai multor primari ai localităților din raionul Glodeni Diplome din partea Guvernului Republicii Moldova, care le-au fost decernate anterior pentru merite și profesionalism în activitate, precum și  cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală.

În cadrul ședinței a fost prezentat raportul privind activitatea Președintelui raionului Glodeni și tuturor subdiviziunilor acestuia, rezumatul Raportului poate fi accesat aici.  

1a_4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2_6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6_0.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9_1.jpg