Links

 

 

 

În cadrul programului său de vizite la instituții de învățămînt Președintele raionului s-a întîlnit cu profesorii de la Gimnaziul Cuhnești

Tue, 15/05/2018 - 18:08

9_2.JPG

În cadrul programului său de vizite la instituții de învățămînt preuniversitar, Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, s-a întîlnit marți, 15 mai, cu profesorii de la Gimnaziul din comuna Cuhnești în care activează 23 de cadre didactice și studiază 261 de elevi. Președintele raionului a fost însoțit de primarul localității, Ion Bețișor, și de șeful Direcției Învățămînt, Tineret și Sport, Tudor Căsăuțan. 

Ion Leucă a rămas mulțumit de calitatea cadrului profesoral, precum și de starea tehnico-materială a școlii.

Președintele raionului a avut cîteva solicitări din partea colectivului și anume - susținere din partea Consiliului Raional în ermetizarea clădirii blocului principal și reparația acoperișului celui  de-al doilea bloc al instituției în perspectiva utilizării acestuia în scopul organizării unor activități extrașcolare.  Au fost abordate, de asemenea, probleme ce țin de politicile din domeniul educației promovate de stat; calitatea serviciilor medicale; relațiile cu întreprinderile de prelucrare a laptelui; modernizarea infrastructurii locale, etc.

Apreciind devotamentul colectivului pedagogic, Ion Leucă și-a asumat angajamentul să intervină pentru soluționarea problemelor abordate, în limita și în virtutea funcției pe care o deține. ”Meritați susținerea noastră plenară pentru tot ceea ce faceți și pentru faptul că transmiteți aceste aptitudini de valoare inestimabilă generațiilor tinere”, a subliniat Președintele raionului.  

Aflat la Cuhnești, Ion Leucă a vizitat și Grădinița pentru Copii din localitate, fiind informat de administrația instituției despre sarcinile pe care și le-a propus pentru dezvoltarea acesteia.

Tot marți, Președintele raionului Glodeni a inspectat drumul  Hîjdieni-Cajba aflat în prezent în proces de reconstrucție.  

6_2.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2_6.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4_6.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.JPG