Links

 

 

 

Consiliul Raional Glodeni și compania ”Fernuci” felicită copiii cu ocazia Zilei de 1 iunie și anunță lansarea celei de-a doua ediții a Bursei Fernuci

Fri, 01/06/2018 - 11:13

POSTER.jpg

Consiliul Raional Glodeni adresează felicitări tuturor copiilor din raionul Glodeni și îi invită la un concurs de vacanță, realizat în parteneriat cu FPC Fernuci – producător și exportator de nuci.

BURSA FERNUCI, EDIȚIA II, SUB AUSPICIILE CONSILIULUI RAIONAL GLODENI are loc în perioada iunie-septembrie 2018. Concursul poartă genericul ”Nucul – pomul vieții, înțelepciunii și creației” și se va desfășura la două categorii: Eseu și Desen. Lucrările vor reflecta valoarea spirituală și materială a culturii nucului în țara noastră. Pentru Bursa Fernuci pot candida elevii claselor IV-XII  din raionul Glodeni. În total, vor fi acordate 9 burse (premii bănești): 6 -  la categoria Eseu (3 – pentru limba română și 3 – pentru limba rusă), precum și 3 – la categoria Desen. De asemenea, vor fi acordate diplome de mențiune însoțite de cadouri.

 

leuca_0.jpgION LEUCĂ, Președintele raionului Glodeni: ”Adresez sincere felicitări tuturor copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, dorindu-le un viitor senin, plin de bucurii și evenimente plăcute, cu speranța că nu doar ziua de 1 iunie să fie pentru ei o sărbătoare, dar fiecare zi. Concursul realizat în parteneriat cu Fernuci are anume scopul de a oferi tinerilor oportunități de dezvoltare temeinică și durabilă”.

 

 

 

petrowsky_o11.NHDgd.jpg

OLGA PETROVSKY,  Director General FPC Fernuci: ”Bursa Fernuci urmărește obiectivul promovării tinerelor talente prin oferirea șanselor egale de a se manifesta la nivel raional și nu numai. Or, avem în mediul rural foarte mulți copii și tineri dotați, fapt de care ne-am convins în cadrul primei ediții a concursului ”Nucul – pomul vieții, înțelepciunii și creației”.

 

 

Cîștigătorii concursului vor fi anunțați în luna septembrie, în cadrul Galei de premiere a deținătorilor BURSEI FERNUCI,  EDIȚIA II, SUB AUSPICIILE CONSILIULUI RAIONAL GLODENI.

Mai multe detalii despre condițiile de participare le aflați din Regulamentul Concursului ”BURSA FERNUCI,  EDIȚIA II, SUB AUSPICIILE CONSILIULUI RAIONAL GLODENI”.