Links

 

 

 

Mesajul președintelui raionului Glodeni, Ion Leucă, cu prilejul sărbătorilor de iarnă

111111.jpg

   

Dragi cetățeni ai raionului Glodeni,

Sărbătorile de iarnă sunt un bun moment pentru a totaliza anul și a trasa sarcini de viitor. Este un prilej pentru iertare, împăcare și mai multă dragoste,  care ne face sufletele mai curate și viața mai blândă.

Anul 2018 a fost an al realizărilor, dar și al încercărilor care m-au convins odată în plus de înțelepciunea oamenilor din raionul Glodeni. De faptul că, oriunde am fi,  putem fi tari și capabili să schimbăm lucrurile în bine în familie, în comunitate, în țară. 

În 2018 Consiliul raional Glodeni a atins realizări care se fac simțite deja sau care se vor simți în perspectivă. Este vorba de drumuri mai bune, școli și grădinițe mai prietenoase, investiții în sport, servicii medicale mai accesibile, oportunități oferite sutelor de copii, tineri și adulți să viziteze țări ale Uniunii Europene. Aceste acțiuni complementează programele Guvernului de susținere a tinerilor, angajaților, pensionarilor... 

Ne-am dori ca dezvoltarea să fie mai rapidă, ne-am dori mai multe locuri de muncă, salarii și pensii mai mari, apă potabilă mai bună. Deaceea, vom continua să depunem eforturi și vom insista să fim ajutați de autoritățile centrale. Vom insista ca vocea noastră – a raionului Glodeni – să fie auzită și respectată!

Stimați concetățeni, Vă aduc sincere mulțumiri pentru înțelegere  și susținere și vă doresc Dumneavoastră și familiilor Dumneavoastră un An Nou fericit, sănătate și binecuvântare Dumnezeiască!

 La Mulți Ani! Cu profund respect, Ion LEUCĂ,

preşedintele raionului Glodeni

News

Planul de achiziție (modificat) al Președintelui raionului Glodeni pentru anul 2019

16/01/2019 - 15:22

Planul de achiziție (modificat) al Președintelui raionului Glodeni  pentru anul 2019 (

ACŢIUNI PRINCIPALE săptămânale ale subdiviziunilor Consiliului raional şi Aparatului Preşedintelui raionului

14/01/2019 - 09:53

Aprobat :                                                                 

Raport cu privire la monitorizarea contractelor pentru anul 2018 al Președintelui raionului Glodeni

09/01/2019 - 12:03

Raport cu privire la monitorizarea contractelor pentru anul 2018 al Președintelui raionului Glodeni     (