Parteneriate

 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Publika TV

Moldpres

Вести

Deschide.md

Timponline             

AAP.gov.md                 

MIR-TV

Provincial.md

Balti.md

 

 

 

 

Anunț

Anunț! Instituția Medico-Sanitară Publică ”Spitalul Raional Glodeni” anunţă concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de: Șef  secție îngrijiri cronice (DETALII); Șef secție internare (DETALII); Șef secție obstetrică și ginecologie (DETALII); Șef secție pediatrie (DETALII); Șef secție terapie (DETALII).   

 

Anunț! Consiliul raional Glodenorganizează consultări publice la proiectele de decizie: 1.     Cu privire la executarea bugetului raional pentru anul 2017; 2.     Cu privire la modificarea bugetului raional pentru anul 2018, aprobat prin deciziile Consiliului raional nr.10/1 și 10/11 din 8 decembrie 2017;  3.    Cu privire la aprobarea planului de acţiuni anticorupţie la nivel local pentru anii 2018-2020;  4.     Cu privire la aprobarea Calendarului și Regulamentelor manifestațiilor culturale pentru anul 2018;  5.     Cu privire la organizarea și desfășurarea concursului Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii pentru anul 2017.  Detalii

 

Anunț! În perioada 1 februarie – 31 martie 2018, se va efectua primirea cererilor motivate din partea cetățenilor privind scutirea de serviciul militar în termen și de încorporare în serviciul civil. Cererea pentru executarea serviciului civil urmează a fi depusă personal de cetățeanul care cere înlocuirea serviciului militar în termen cu serviciul civil, depunerea de terțe persoane a acestei cereri fiind inadmisibilă. Cererile vor fi primite de către Reprezentantul Serviciului Civil Glodeni din cadrul Consiliului raional Glodeni. Vezi detalii:  

 

 

 

 

  

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Anunț