Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ședința de lucru privind construcția Blocului cu apartamente sociale din orașul Glodeni

Vin, 01/03/2019 - 13:10

1_19.jpg

La Consiliul Raional Glodeni s-a desfășurat ședința de lucru cu participarea tuturor subiecților responsabili de buna implementare a proiectului de construcție a  Blocului cu apartamente sociale de pe str.  Constantin Stere din or. Glodeni. La ședință a fost menționat faptul că temperatura aerului din ultimele zile a permis reluarea plenară a lucrărilor de construcție cu respectarea standardelor de calitate, astfel încât astăzi, 1 martie, cei 16 muncitori de pe șantier execută lucrările de zidărie a etajului 5.

De asemenea, s-a discutat graficul de executare și de finanțare a lucrărilor, precum și termenele rezonabile de dare în exploatare a obiectivului.

La ședință au participat: Ion Leucă, Președintele raionului Glodeni; Ion Maican, Vicepreședintele raionului; Aurel Bodean, managerul proiectului, șef al Secției construcție, gospodărie comunală și drumuri; Fevronia Nicolaev, șef al Direcției Finanțe; Andrei Russu, șef al secției juridice; unitatea de implementare; responsabilul tehnic și antreprenorul.

De notat că Blocul cu 30 de apartamente sociale din orașul Glodeni se construiește în cadrul proiectului cofinanțat de Banca Consiliului Europei pentru Dezvoltare și Consiliul Raional Glodeni, în proporție de 60% și, respectiv, 40%.