Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambulanță nouă - pentru Sturzovca

Mie, 12/09/2018 - 08:31

12_1.JPG

Punctul de Asistență Medicală Urgentă (PAMU) Sturzovca din cadrul IMSP ”Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească” a primit ambulanță nouă. Marți, 11 septembrie, a avut loc ceremonia oficială de transmitere a unității de transport sanitar, la care au participat Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă; Vicedirectorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească responsabil de Stația ”Nord”, Igor Prisăcaru; primarul satului Sturzovca, Oleg Colesnic; șeful Centrului de Sănătate Sturzovca, Vasile Măligă; personalul medical.

Ion Leucă a adresat felicitări angajaților PAMU Sturzovca, exprimându-și totodată gratitudinea și respectul pentru munca importantă depusă în beneficiul oamenilor. În altă ordine de idei, Președintele raionului a mulțumit Guvernului pentru faptul că, în condiții dificile, reușește să investească în domeniul sănătății. 

Potrivit Vicedirectorului Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Igor Prisăcaru, ambulanța pentru Sturzovca face parte din lotul de 69 autosanitare achiziționate de Guvernul Republicii Moldova la începutul acestui an, fiecare fiind dotată cu echipament medical performant. Este cea de-a doua ambulanță oferită raionului Glodeni – prima a fost transmisă recent subdiviziunii de asistență medicală urgentă prespitalicească din comuna Balatina.

Aflat la Sturzovca, Președintele raionului Ion Leucă și primarul localității Oleg Colesnic au verificat calitatea lucrărilor de reabilitare a segmentelor de drum în cadrul Programului Guvernamental ”Drumuri bune pentru Moldova”.

s.jpg