Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Canal3

Infotag

Canal2

Argumentul

Agora.md

Publika TV

Moldpres

Вести             

MIR-TV

 

 

 

 

 

 

Artiști din Glodeni aplaudați pe scena din Bistrița

Joi, 21/12/2017 - 09:10

25550618_1672623492796687_1089114155345887507_n.jpg

 

Ansamblurile Folclorice ”Rapsozii Hîjdienilor” și ”Hora Moldovei”, Fanfara din raionul Glodeni au avut o prezentare excelentă în cadrul Concertului de colinde ”Vestitorii Nașterii Domnului”, care s-a desfășurat miercuri, 20 decembrie, în Curtea Muzeului din orașul Bistrița, România.

Artistii glodeneni au prezentat un vast program artistic din repertoriul lor care este îndrăgit deja de publicul autohton și care, acum, a emoționat profund și spectatorii din Bistrița.  ”A fost o evoluție superbă a artiștilor din raionul Glodeni, care a impresionat publicul din Bistrița-Năsăud!”, a menționat în acest context Ion Leucă.

Delegația din raionul Glodeni, în frunte cu Președintele Raionului, participă, în aceste zile, la evenimentele culturale prilejuite de Cărciun, la invitația Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Programul vizitei va continua joi și vineri, 21-22 decembrie.

Vizita se încadrează în activitățile prevăzute în Înțelegerea de Cooperare, semnată, recent, de către Președintele  Raionului Glodeni, Ion Leucă, și Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Documentul prevede asocierea, stabilirea legăturilor de colaborare, parteneriat, cooperare dintre Județul Bistrița-Năsăud (România) și Raionul Glodeni (Republica Moldova), în diferite domenii  de activitate pentru realizarea unor lucrări şi servicii de interes public, pentru promovarea şi protejarea intereselor autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi colaborarea cu agenţii economici şi asociaţiile obşteşti.

Colinde-bistrita2.jpg

Colinde-bistrita1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colinde-bistrita.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cra3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cra5.jpg