Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducerea raionului a participat la manifestări prilejuite de Ziua Victoriei și Ziua Europei

Mie, 09/05/2018 - 16:10

Conducerea raionului Glodeni a participat la mai multe evenimente festive prilejuite de Ziua Victoriei și Ziua Europei.

Vicepreședintele raionului, Oxana Albu, a fost prezentă la mitingul în memoria eroilor căzuți pentru apărarea patriei, care s-a desfășurat în fața primăriei orașului Glodeni și a continuat la Monumentul eroilor căzuți în cel de-al doilea război mondial. La eveniment au participat, de asemenea, angajați ai Aparatului Președintelui raionului, consilieri raionali.

Președintele raionului, Ion Leucă, însoțit de șeful Inspectoratului de Poliție Glodeni, Viorel Damian, a participat la manifestările dedicate Zilei Victoriei și Zilei Europei în satul său de baștină Cajba.

În discursul rostit în fața participanților Ion Leucă a remarcat, printre altele:

”Am un sentiment de doliu și de comemorare a tuturor victimelor celei mai mari conflagrații mondiale cum a fost cel de-al doilea război mondial, dar și sentimente de bucurie pentru că mai mult de 70 de ani continentul european, cu mici excepții, a găsit forța compromisului, și noi, generațiile de astăzi, avem frumoasa fericire să trăim în pace. Este foarte important ca această zi să nu fie uitată niciodată, iar memoria ei să o transmitem generațiilor ce ne vor urma”.

La Cajba, Președintele raionului a inspectat Grădinița din localitate, aflată la ultima etapă de reparație capitală. Ion Leucă a menționat că acum, în preajma inaugurării oficiale a grădiniței renovate, personalul instituției trebuie să manifeste o atitudine deosebit de responsabilă și grijulie față de patrimoniul acesteia, încît multe generații de copii din sat să beneficieze de condiții adecvate de creștere și educație.

DSC05666.JPG

18.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
D7K_7312.JPG