Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducerea raionului a participat la o ședință în deplasare privind construcția sistemului de canalizare în Petrunea

Mie, 12/09/2018 - 08:24

 

2_19.JPG

La invitația primarului satului Petrunea, Iurie Nastas, Președintele raionului Ion Leucă, însoțit de Vicepreședintele ales Ion Maican și șeful Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, Aureliu Bodean, a participat la ședința Grupului de lucru pentru implementarea Proiectului ”Lucrări de construcție a sistemului de canalizare a apelor riziduale din satul Petrunea raionul Glodeni”, care s-a desfășurat în incinta Primăriei localității.

Participanții la ședință au dezbătut aspectele divergente în vederea identificării unei abordări comune constructive, necesare pentru asigurarea continuității și realizării reușite a proiectului, cu respectarea angajamentelor asumate în cadrul contractual.    

Președintele raionului s-a pronunțat asupra excluderii birocratizării excesive a procesului de implementare a proiectului, însă cu respectarea strictă a cerințelor tehnice și  normative, insistând în mod special asupra unui dialog constructiv dintre proiectant și  antreprenor.

”Satul Petrunea merită infrastructură modernă, inclusiv sistem de canalizare, deaceea este imperativ necesar să asigurăm continuitatea proiectului la finanțarea căruia au contribuit și locuitorii satului”, a subliniat Ion Leucă.

Costul lucrărilor de construcție a sistemului de canalizare a apelor riziduale din satul Petrunea constituie 15,98 mln lei, lungimea totală a rețelei de canalizare constituie 18 km.

3_7.JPG