Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducerea raionului s-a familiarizat cu activitatea Gimnaziului și Grădiniței din Viișoara

Mie, 16/05/2018 - 17:54

1_10.JPG

Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, și Vicepreședintele raionului pe probleme sociale, Oxana Albu, au vizitat miercuri, 16 mai, Gimnaziul din comuna Viișoara în care activează 19 cadre didactice și studiază 162 de elevi. La întîlnirea de lucru, cu participarea șefului Direcției Învățămînt, Tineret și Sport, Tudor Căsăuțan, și a primarului localității, Cătălin Bogdan, au fost discutate subiecte precum predarea limbilor moderne; aplicarea tehnologiilor avansate în procesul de studii; alimentația copiilor; reparația curentă a clădirii școlii; accesarea proiectelor de finanțare, etc.  

Ion Leucă a  remarcat caracterul pragmatic și constructiv al discuțiilor, care s-au soldat cu identificarea soluțiilor pentru problemele abordate. ”Susținerea educației, culturii și sportului constituie un imperativ pentru autorități, în special pentru mine în calitate de Președinte al raionului - doar o societate educată, cultă și sănătoasă are viitor”, a subliniat Ion Leucă.

La Viișoara, conducerea raionului a efectuat o vizită ad-hoc la Centrul de Sănătate, precum și la Grădinița din localitate, arătîndu-se mulțumită de teritoriul bine amenajat, ordinea din incinta grupelor, meniul zilei pentru copii.

Întîlnirile de la Gimnaziul și Grădinița din Viișoara s-au încadrat în programul vizitelor Președintelui raionului Glodeni în instituțiile de învățămînt pentru a efectua o analiză a situației și a stabili obiective de dezvoltare continuă a instituțiilor.

IMG_2294.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2325.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2327.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2340.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2344.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2352.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2380.JPG