Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Județul Bistrița-Năsăud este gata să ofere raionului Glodeni locuri de muncă și investiții

Mie, 28/03/2018 - 15:25

IMG_9251.JPG

Companiile din Județul Bistrița-Năsăud din România sînt disponibile să ofere raionului Glodeni din Republica Moldova locuri de muncă și instruirea necesară candidaților, precum și investiții în crearea întreprinderilor pe teritoriul raionului. O declarație în acest sens a fost făcută, miercuri, 28 martie, de Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, la  o ședință cu participarea delegației primarilor din raionul Glodeni,  oficialilor din Consiliul Județean, companiilor  - membre ale Camerei de Comerț  și Industrie din România. Agenții economici au prezentat o listă de intenție în care au specificat cererea brațelor de muncă pentru județ,  domeniile, alte informații relevante.

În aceeași zi, în cadrul vizitei sale la Bistrița, Ion Leucă, Președintele raionului Glodeni, s-a deplasat la compania Teraplast – cel mai mare procesator de PVC din România, cu o cifră de afaceri de peste 130 de mln euro anual. Carmen Mirela Pop, directorul general al Teraplast, inclusă recent în Topul femeilor  de succes din România, i-a făcut Președintelui raionului o excursie la întreprindere pentru a-l familiariza cu procesul de producere. Ion Leucă i-a lansat o invitație să efectueze o vizită în raionul Glodeni pentru a discuta o eventuală colaborare, în termeni practici. 

Tot miercuri, Ion Leucă a vizitat Parcul Industrial din Bistrița extins pe o suprafață de 30 de hectare și a studiat experiența colegilor români în procesul de atragere a investitorilor. 

IMG_9088.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9320.JPG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

IMG_9278.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9324.JPG