Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Canal3

Infotag

Canal2

Argumentul

Agora.md

Publika TV

Moldpres

Вести             

MIR-TV

 

 

 

 

 

 

Mai multe localități din raionul Glodeni premiate la Gala CASMED

Vin, 15/12/2017 - 15:37

 

 

Primăriile localităților Balatina și Ciuciulea, precum și Centrul Medical din satul Stîrcea, raionul Glodeni, au fost premiate de Asociația Obștească CASMED în cadrul Galei ”Oamenii Schimbării” ce a avut loc vineri, 15 decembrie, în orașul Bălți.

Astfel, Centrul Medical din Stîrcea s-a învrednicit de premiu la categoria ”Cea mai bună echipă mobilă pentru îngrijiri comunitare”, primăria comunei Balatina – la categoria ”La început de drum în domeniul îngrijirilor comunitare”, iar primăria satului Ciuciulea – ca ”Cea mai activă Primărie  în sprijinul îngrijirilor comunitare”. Premianții s-au evidențiat prin inițiative sociale valoroase și eficiente în domeniul îngrijirilor comunitare, contribuind la schimbarea și dezvoltarea societății.

Asociația Obștească Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED” este o organizaţie nonguvernamentală, independentă, non-profit, care a fost înregistrată în decembrie 2010 din dorinţa de a sprijini persoanele în etate și persoanele defavorizate prin dezvoltarea și implementarea de proiecte sociale, educative şi de sănătate. Gala „Oamenii Schimbării” cu genericul „Atitudinea face diferența!” s-a desfășurat în premieră și a întrunit reprezentanți ai ONG, beneficiari, jurnaliști, autorități. La eveniment a fost prezent Președintele raionului Glodeni, dl Ion LEUCĂ.

premiu.jpgCasmed.jpg