Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Glodeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Joi, 28/12/2017 - 14:57

 

Felicitare An Nou site.jpg

Stimați locuitori ai raionului Glodeni!

Încheiem încă un an plin de evenimente și activități, care ne-au adus satisfacție și bucurie, realizări socio-economice relativ bune, un an în care am avut oportunitatea să fim alături de familii și să ne bucurăm din plin de orice clipă. În pragul sărbătorilor de iarnă facem un bilanț asupra trecutului, al prezentului și, cel mai important, asupra posibilității în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul și cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor și la consolidarea unei comunități prospere și unite.

În acest context, adresez sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor localităților și partenerilor pentru colaborarea strânsă din acest an întru executarea obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru obținerea roadelor îmbelșugate, agenților economici pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economică a raionului, persoanelor mărinimate, care se implică în organizarea și desfășurarea acțiunilor de caritate și voluntariat, și, nu în ultimul rând, fiecărei familii, care asigură perpetuarea neamului omenesc și promovează valorile morale și spirituale.

Ne apropiem cu pași grăbiți de ziua în care vom întoarce prima filă a anului 2018. Într-o lume în care rădăcinile vieții devin tot mai fragile, sărbătorile de iarnă au adunat o paletă largă de tradiții și obiceiuri, când ne putem minuna împreună de splendoarea bunătății, care ne inundă cărările sufletelor.

Sunt momente cu totul speciale și Vă îndemn să fiți cu adevărat plini de înțelepciune și nu lăsați să treacă pe lângă Dvs șansa de a Vă bucura de revigorarea sufletului și a spiritului. Fie ca în anul care vine să treceți cu ușurință de momentele neplăcute, să gândiți doar pozitiv, să aveți dorința de a munci și ajunge unde râvniți!

Îmi doresc ca cetățenii raionului să fie împliniți și fericiți, copiii să fie protejați, cei tineri să se dezvolte profesional și să aducă plusvaloare societății, maturii să aibă pace în casă, iar vârstnicii să aibă parte de grija celor dragi și atenția autorităților publice. Vă doresc răbdare, chibzuinţă și unitate, pentru că, doar împreună vom reuşi să aducem schimbările spre bine în societate!

Cu înaltă consideraţiune,

Ion LEUCĂ, preşedintele raionului