Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O sesiune de informare privind accesul la finanțare a fost desfășurată de ODIMM la Consiliul Raional Glodeni

Taburi primare

Joi, 15/08/2019 - 13:34

1_46.JPG

Consiliul Raional Glodeni a găzduit joi, 15 august, o sesiune de informare privind instrumentele de suport, inclusiv financiar, oferit de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) pentru ÎMM-uri. Participanții au fost informați despre particularitățile și specificul accesării finanțării nerambursabile în cadrul Programelor”PARE 1+1” (de atragere a remitențelor) și ”Femei în Afaceri”.

Vicepreședintele raionului Glodeni, Veaceslav Boubătrîn, i-a salutat pe participanți, remarcând faptul că evenimentul a întrunit mulți tineri care au inițiat deja sau abia doresc să se lanseze în afaceri. A fost menționat faptul că grație ODIMM, în cadrul celor două programe în raionul Glodeni au fost implementate proiecte de afaceri în valoare totală de 3,179 mln lei și, respectiv, 429 mii lei.

”Aceste cifre denotă impulsionarea businessului, crearea de noi locuri de muncă, contribuția mediului de afaceri la o viață mai bună aici, la noi acasă, și la un viitor prosper al Republicii Moldova”, - a accentuat Vicepreședintele raionului Glodeni.

Consiliul Raional Glodeni, în special, Secția Economie, este disponibil să ofere tot suportul informațional și instituțional antreprenorilor locali în vederea facilitării accesului la finanțarea afacerilor.