Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peste 70 de persoane au fost instruite în Sistemul informațional automatizat ”Registrul de Stat al achizițiilor pubice” (MTender)

Taburi primare

Lun, 12/11/2018 - 13:57

2_27.JPG

La Glodeni, s-a încheiat șirul de seminare  cu genericul ”Sistemul informațional automatizat ”Registrul de Stat al achizițiilor pubice” (MTender), organizate și desfășurate de către Secția Economie din subordinea Consiliului Raional Glodeni, în colaborare cu reprezentantul în teritoriu al Centrului de Tehnologii Informaționale în finanțe. Seminarul s-a desfîșurat în perioada 29 octombrie – 6 noiembrie. Au participat 71 de persoane, printre care primari, directori de instituții de învățământ preșcolar și preuniversitar, specialiști responsabili de desfășurarea procedurilor de achiziții publice. Participanților le-au fost prezentate atât aspecte teoretice, cât și practice privind  planificarea achiziției publice, crearea liniei bugetare, publicarea anunțului de participare de tip ”licitație deschisă” și ”concurs prin cererea ofertelor de prețuri”.

Platforma ”Registrul de Stat al achizițiilor pubice” constituie prima etapă în derularea procesului de digitizare a achizițiilor publice. Sistemul dat transpune achizițiile publice într-un mecanism eficient, transparent si competitiv.

01_3.JPG