Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Președintele raionului Glodeni Ion Leucă a ținut un discurs în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Mar, 27/03/2018 - 23:40

 

IMG_8906_0.JPG

Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, însoțit de secretarul Consiliului raional, Vasile Pelin, primarii localităților din raion, consilieri și funcționari ai Aparatului Președintelui, efectuează o vizita oficială la Bistrița, la invitația omologului său de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

În prima zi a vizitei, delegația din raionul Glodeni a participat la ședința ordinară festivă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Ion Leucă a ținut un discurs, în care a mulțumit pentru deschiderea fără precedent manifestată față de oamenii din raionul Glodeni. ”Este o demonstrație sinceră și o abordare pragmatică a  relațiilor de prietenie și fraternitate. Mulțumesc locuitorilor din Județul Bistrița-Năsăud, inclusiv și în mod special Președintelui Consiliului Județean dlui Emil Radu Moldovan. Aveți cele mai bune gînduri din partea pămîntenilor mei!”, a spus Președintele raionului Glodeni, amintind în context acțiunea caritabilă fără precedent de care s-au bucurat copiii din raionul Glodeni cu ocazia Crăciunului, grație ajutorului partenerilor din Bistrița-Năsăud și a Organizației ”Tășuleasa Social”. Întreg discursul rostit de Președintele Ion Leucă la ședința festivă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud puteți vedea AICI.

Delegația din Republica Moldova a fost salutată de către toate partidele prezente în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, precum și în mod special de Președintele Consiliului Emil Radu Moldovan, Prefectul Județului Ovidiu Frenț, Protopopul Alexandru Vidican, generalul de brigadă Virgil Ovidiu Pop.

La finalul ședinței atît gazdele, cît și oaspeții au făcut un schimb de cadouri simbolice, iar Președintele raionului Glodeni Ion Leucă s-a învrednicit de tricolorul cu inscripția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Delegația raionului Glodeni se va afla la Bistrița și pe 28 martie, cînd va întreprinde o vizită la parcul industrial ”Teraplast”.   

Vizita oficială se încadrează în Acordul de Asociere  semnat între cele două unități administrativ-teritoriale din Republica Moldova și România care are drept scop colaborare, parteneriat în diferite domenii de activitate pentru realizarea unor lucrări şi servicii de interes public, pentru promovarea şi protejarea intereselor autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi colaborarea cu agenţii economici şi asociaţiile obşteşti.

 

IMG_9063.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10_0.JPG