Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Canal3

Infotag

Canal2

Argumentul

Agora.md

Publika TV

Moldpres

Вести             

MIR-TV

 

 

 

 

 

 

Președintele raionului Glodeni Ion Leucă a participat la solemnitatea prilejuită de Ziua Poliției

Lun, 18/12/2017 - 12:17

D7K_1429.JPG

 

Președintele raionului Ion Leucă a participat luni, 18 decembrie, la festivitatea organizată de Inspectoratul de poliție Glodeni cu prilejul celei de-a 27 aniversări a Poliției Naționale.  

Dl Ion Leucă a adresat felicitări atît actualilor angajați ai inspectoratului cît și veteranilor instituției, menționînd că această sărbătoare este și un motiv pentru a trece în revistă realizările atinse în anul curent.  În context a fost remarcat faptul că în 2017 IP Glodeni a reușit creșterea gradului de descoperire a crimelor de la 72% pînă la 75,7%,  raionul Glodeni situîndu-se pe locul IV în Republica Moldova.

”În spatele acestor cifre stă patriotismul, bărbăţia și integritatea profesională – caracteristici principale de care dați dovadă în serviciu și pe care le apreciem înalt. Vă îndemn să manifestați și pe viitor corectitudine profesională, să conștientizați pe deplin rolul Dumneavoastră în protejarea liniştii publice și în asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor”, a accentuat Ion Leucă.

În discursul său Președintele raionului a mai menționat că gradul de încredere a cetățenilor față de poliție a crescut semnificativ în anul curent, conform sondajelor de opinie, și a îndemnat polițiștii să îndreptățească acest vot de încerede a oamenilor.

Cu prilejul celei de-a 27-a aniversări a Poliției Naționale Președintele raionului Glodeni a înmînat Diplome de mențiune mai multor angajați ai inspectoratului, precum și Diplome de onoare – veteranilor.  

De asemenea, Președintele a transmis Șefului Inspectoratului Viorel Damian Mesaje de felicitare pentru Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, și pentru Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, remarcînd buna colaborare dintre Administrația Publică Locală din Glodeni și conducerea MAI.

Ziua Poliției Naționale este sărbătorită anual, la 18 decembrie, în anul curent fiind marcată cea de-a 27-a aniversare. În cadrul festivității solemne, a fost adus un omagiu și recunoștință angajaților din poliție pentru devotamentul şi înaltul profesionalism manifestat în asigurarea pazei şi liniştii locuitorilor raionului Glodeni, fiind de asemenea ținut un minut de reculegere în memoria polițiștilor căzuți la datorie.

 

D7K_1403.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D7K_1443.JPG

 

 

D7K_1416.JPG