Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Președintele raionului Ion Leucă a înmânat profesorilor claselor I tablete pentru ”Educația digitală”

Mar, 25/09/2018 - 21:05

01_2.JPG

Ion Leucă a înmânat, marți, 25 septembrie, tuturor profesorilor claselor I din raionul Glodeni tablete pe care aceștia le vor utiliza în predarea modulului ”Educația digitală”. Modulul ,,Educația digitală” a fost introdus pentru prima dată în acest an de studii, la solicitarea părinților, profesorilor și copiilor, fiind obligatoriu pentru elevii claselor I și opțional pentru cei din clasele II-VI. În liceele și gimnaziile raionului Glodeni funcționează în prezent 18 clase I.

La încheierea ceremoniei de transmitere a tabletelor, Președintele raionului a felicitat beneficiarii, exprimându-și încrederea că suportul electronic le va facilita procesul educativ și le va permite să ofere copiilor informații utile în mod atractiv.

Folosind prilejul, Ion Leucă a adresat corpului profesoral felicitări cu ocazia noului an de studii și a reiterat cuvinte de recunoștință pentru contribuție la menținerea instituțiilor de învățământ în stare decentă și păstrarea climatului moral-psihologic adecvat. ”Acest lucru vorbește despre responsabilitatea și dragostea Dumneavoastră față de profesia îmbrățișată”, a conchis Președintele raionului.

2_23.JPG