Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Societatea Civilă și Autoritățile Publice din raionul Glodeni sunt îndemnate să aplice la Programul de granturi pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare

Mar, 25/09/2018 - 11:56

IMG_2132.JPG

Proiectul UE „Asistență Tehnică pentru susținerea dezvoltării Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova” în colaborare cu Fundația Soros-Moldova a organizat o sesiune informativă în raionul Glodeni, despre Programul de granturi dedicate organizațiilor societății civile de nivel local pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare lansat de Fundația Soros-Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană.

Evenimentul s-a desfășurat vineri, 21 septembrie, cu participarea primarilor localităților, reprezentanților societății civile, specialiștilor din domeniile social și educativ. Participanții au fost salutați de către Președintele raionului, Ion Leucă, care i-a îndemnat să valorifice oportunitățile oferite de parteneri în vederea dezvoltării serviciilor sociale comunitare inovative și durabile adresate copiilor din grupuri vulnerabile și persoanelor cudizabilități intelectuale și psiho-sociale.

Program de granturi are scopul de a oferi suport financiar și tehnic pentru cel puțin 30 de organizații ale societății civile de nivel local pentru dezvoltarea/extinderea și prestarea serviciilor sociale comunitare inovatoare. Organizațiile societății civile de nivel local,care vor dezvolta parteneriate durabile cu autoritățile publice, pot solicita granturi în valoare de până la 50,000 de Euro pentru o perioadă de până la 24 luni.În cadrul evenimentului au fost prezentate detaliile cu privire la Programul de granturi, iar participanții au avut ocazia să pună întrebări organizatorilor și să primească consultații referitor la pregătirea documentelor care fac parte din pachetul de aplicare pentru proiect.

Data limită de depunere a Propunerilor de proiect este de 4 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii despre Programul de granturi, vă rugăm să accesați următorul link: http://soros.md/grant/2018-08-14

Notă:
Programul de granturi este anunțat și desfășurat în cadrul proiectului „Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”. Proiectul este finanțat din sursele Uniunii Europene,co-finanțat și implementat de Fundatia Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, AliantaOrganizatiilor pentru Persoane cu Dizabilitati(AOPD) și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF).

IMG_2120.JPG