Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sub patronajul Președintelui raionului, se desfășoară expo-tîrgul ”Toamna la Glodeni”

Taburi primare

Mie, 14/11/2018 - 11:31

 

D7K_2845.jpg

A fost inaugurat Expo-Tîrgul Universal ”Toamna la Glodeni”, ediția a VII-a, organizat de Camera de Comerț și Industrie Filiala Bălți, Consiliul Raional Glodeni și Primăria orașului Glodeni, în parteneriat cu ziarul ”Cîmpia Glodenilor”. Expoziția a întrunit Întreprinderi Mici și Mijlocii din toate zonele țării.  

Oxana Albu, Vicepreședinte al raionului Glodeni: ”Toamna la Glodeni” a devenit o tradiție frumoasă menită să încurajeze inițiativele producătorilor noștri. Transmit salutul Președintelui raionului, Ion Leucă, către participanții fideli ai expoziției și un salut special – către debutanți. Vă dorim să vă realizați așteptările pe deplin!

Stela Onuțu, primar al orașului Glodeni: Expo-tîrgul este un prilej pentru reprezentanții businessului mic și mijlociu să se reîntâlnescă, să facă schimb de experiență, să-și prezinte rodul muncii și, totodată ne reamintește din adâncul toamnei răcoroase că vin sărbătorile la Glodeni. Mulțumesc tuturor pentru prezență!

Galina Codița, director Camera de Comerț și Industrie, Filiala Bălți: Expoziția se desfășoară sub patronajul Președintelui raionului Glodeni, Ion Leucă, în parteneriat cu Primăria orașului. Este o platformă de comunicare și schimb de experiență între Întreprinderile Mici și Mijlocii – producători autohtoni care își demonstrează ce au mai bun în activitate. Mă bucur că dialogul public-privat funcționează în raionul Glodeni în favoarea producătorului local. Inclusiv prin acest eveniment simțim umărul de sprijin și susținere din partea Președintelui raionului, Ion Leucă.  

Expo-Tîrgul Universal ”Toamna la Glodeni” are loc în incinta Centrului de Cultură Glodeni în perioada 14-16 noiembrie.