Ссылки

 

 

 

Raionul Glodeni în presă

Anunț

Anunț! Sîmbătă, 21 aprilie 2018, începînd cu ora 16.00, se dă startul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, Divizia ”A”, sezonul 2018. Deschiderea va avea loc pe Stadionul Central din or. Cahul. La campionat participă 12 echipe, inclusiv echipa FC ”Grănicerul Glodeni” care va juca, în ziua deschiderii,  cu FC ”Cahul”. Conform calendarului, pe 28 aprilie, cu începere de la 17.00, FC ”Grănicerul Glodeni” va juca cu FC ”Rîbnița” pe Stadionul Central din or. Glodeni. Conducerea raionului Glodeni, conducerea Clubului de Fotbal invită suporterii la meciurile de acasă și în deplasare pentru a susține ”grănicerii”.   

 

Anunț! Vineri, 13 aprilie 2018, cu începere de la ora 11.00, în sala de ședințe de la etajul III a Consiliului raional Glodeni va avea loc întîlnirea cu secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Elena Belei. Ședința este publică. 

 

Anunț! Lista posturilor vacante la Instituția Medico-Sanitară Publică ”Spitalul Raional Glodeni”, la data de 02.04.2018 - vezi ANEXA

 

 

 

 

  

На данный момент нет содержимого, классифицированного этим термином.

Subscribe to RSS - Anunț