Ссылки

 

 

 

Noutati

Bun venit toamnă, bun venit an şcolar!

пн, 02/09/2019 - 14:32

Au rămas în urmă vara călduroasă, odihna în tabere, călătoriile la bunici, la mare. Începe un nou an de studii.
Să fie într-un ceas bun şi cu noroc!

Cete de colindători la Consiliul Raional Glodeni

Cete de colindători la Consiliul Raional Glodeni

вт, 26/12/2017 - 14:21

IMG_6435_0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100 de mii de dolari, oferiți copiilor cu cerinţe educaționale speciale din Cuhneşti şi Balatina

пт, 11/09/2015 - 10:39
“Integrarea copiilor cu dizabilități în contextul unei școli prietenoase copiilor” este un proiect, care presupune  dezvoltarea şi stimularea sistemului educaţional special pentru a facilita copiii cu cerinţe educative speciale (pe cei cu deficienţe mentale în particular), o înţelegere mai bună a mediului şi a societăţii în care se dezvoltă copilul, precum şi asigurarea integrării acestora,  participarea activă şi responsabilă în viaţa socială. 

Dotate cu GPS

чт, 04/12/2014 - 11:12
De aproape jumătate de an corespondența, ziarele și coletele poștale ajung fără întîrziere în satele Moldovei. Motivul e unul îmbucurător: 14 centre raionale de poștă din țară au fost dotate cu autoturisme noi. Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei a cheltuit în acest scop 1 mln 700 mii de lei pentru a procura aceste unități de transport de la Poșta Germaniei. Cele 14 mașini au fost distribuite centrelor de poştă din raioanele Cahul, Căușeni, Hîncești, Orhei, Ungheni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Soroca și municipiul Chișinău. 

Глодянской средней школе – 70 лет

чт, 04/12/2014 - 11:12
В этом году мы отпраздновали  341 годовщину со дня основания Глодян. Любой населённый пункт мог бы столько времени жить и развиваться только благодаря активной поддержке со стороны общества и государства наиболее значащих факторов, к которым, в первую очередь, относится развитие образования и поддержка школы.
В Глодянах школа имеет свою славную историю, свои добрые традиции и уходит глубокими корнями в прошлое.
В 2012 году все общеобразовательные учебные заведения нашего города  отметили знаменательную дату: 135-летие со дня открытия школы в Глодянах.

A fost lansată Campania DOOR to DOOR

пн, 27/10/2014 - 15:27
Pe 17 octombrie, în incinta Consiliului Raional, sala mică, s-a desfășurat lansarea Campaniei de informare DOOR to DOOR cu privire la „Educația electorală a tinerilor”. La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai primăriilor din localitățile raionului, inclusiv specialişti din cadrul CR Glodeni. Moderatorul și coordonatorul acestei campanii locale este dna Elena Buzdugan.

În vizor – domeniul social

пн, 25/08/2014 - 08:17
La începutul săptămînii curente într-o vizită de lucru în raionul Glodeni s-a aflat dna Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, care a avut o întrevedere cu conducerea raionului, cu primarii localităților, angajații din sfera socială din raion etc. În alocuţiunea sa, ministrul a informat audienţa despre situaţia din domeniul social existent în țară, despre politicile promovate de ministerul de resort în sfera asistenței sociale.

Un teren nou de fotbal

пн, 18/08/2014 - 09:19
În sfîrşit, visul hîjdienenilor de a avea un stadion modern și bine amenajat a devenit realitate miercuri, 13 august curent. În acea zi în curtea liceului teoretic din localitate se adunaseră oaspeţi de la Chișinău și din raion, veterani ai sportului, localnici și tineri, care veniseră să participe la inaugurarea unui mini-stadion de fotbal. De fapt hîjdienenii, în temei tînăra generație, iubesc și practică sportul, iar competițiile sportive, meciurile de fotbal sunt nelipsite din activitățile localității.

Instituţie termoizolată

пн, 28/07/2014 - 08:17

Una din premizele actualei guvernări este asigurarea unui proces educațional de calitate. În acest scop sunt alocate surse investiționale, îndreptate preponderent pentru efectuarea lucrărilor de reparații în instituțiile de învățămînt și cele culturale din localitățile rurale. În anul curent și satul Limbenii Noi a beneficiat de astfel de investiții de la Bugetul de Stat, surse financiare, care au fost direcționate pentru efectuarea lucrărilor de termoizolare a edificiului grădiniței ”Ghiocel”.

Страницы

Subscribe to RSS - Noutati