Ссылки

 

 

 

Secretarul de Stat al MAI, Alexandru Larionov, a efectuat o vizită de lucru la Glodeni

сб, 03/03/2018 - 08:51

1_5.jpg

Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Interne (în domeniul managementului integrat al frontierei de stat, migrației și azilului, evidenței populației și cetățeniei) a efectuat, joi, 2 martie, o vizită de lucru la Glodeni, în cadrul căreia s-a întîlnit cu Președintele  raionului, Ion Leucă, primarii și șefii serviciilor desconcentrate și descentralizate din teritoriu, consilieri raionali. În cursul vizitei au fost discutate aspecte privind activitatea Poliției de Frontieră a Republicii Moldova și colaborarea acesteia cu Inspectoratul Raional de Poliție Glodeni.

Alexandru Larionov a vizitat, de asemenea, fostul pichet de grăniceri nr. 8 din s. Cobani. În cadrul discuțiilor cu Președintele raionului, Ion Leucă, și cu Primarul localității, Ivan Pluta, la fața locului au fost examinate oportunitățile de valorificare a potențialului și infrastructurii obiectivului respectiv. Alexandru Larionov a fost informat că, deși sunt vechi și necesită reparații esențiale, încăperile pot fi readaptate pentru un obiectiv turistic. Secretarul de Stat și-a asumat angajamentul să studieze subiectul în vederea identificării unei soluții în conformitate cu legislația în vigoare și ținîndu-se cont de specificul zonei de frontieră.

Vizita Secretarului de Stat al MAI se încadrează în Programul întîlnirilor reprezentanților Guvernului cu autoritățile locale de ambele niveluri.

2_7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8_0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.JPG