Ссылки

 

 

 

Președintele raionului Ion Leucă a adresat mesaje de felicitare olimpicilor și profesorilor (VIDEO)

Главные вкладки

ср, 30/05/2018 - 09:47

33808818_1829569200680271_7238605763189407744_n.jpg

 

Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, a participat luni, 28 mai, la Gala Olimpicilor-ediția 2018, venind cu mesaje de felicitare pentru elevi și profesori.

În mesajul adresat pedagogilor se arată:

”Mulțumesc intelectualității raionului pentru munca deosebită pe care o desfășoară pentru copiii noștri. Pe parcursul anilor, zi de zi, Dumneavoastră ați fost alături de părinți în cea mai nobilă și frumoasă creație – creația personalităților. O societate poate să pretindă la viitor doar dacă vom avea copii bine educați, culți, inteligenți și sănătoși. Consiliul Raional, pe parcursul mandatului, se străduie să fie mai aproape de educație, de oamenii culturii și ai sportului și să amplifice la maxim acțiunile în aceste domenii. Împreună cu Dumneavoastră am realizat multe proiecte frumoase de infrastructură  în școli, încît să vă creăm condiții mai confortabile de lucru, iar elevilor – un mediu prietenos pentru dezvoltare”.  

În mesajul adresat olimpicilor se arată:  

”Dragi copii, pentru mine, ca Președinte al raoinului Glodeni, este o onoare că Dumneavoastră ați obținut locuri de frunte la olimpiadele raionale și republicane. Sunteți o ”carte de vizite” reușită a raionului Glodeni datorită performanțelor Dumnevoastră și sunteți mândria părinților. Vă doresc să păstrați și să dezvoltați în continuare, pe parcursul vieții, ”brandul” raionului Glodeni și vă asigur că tot timpul sunteți așteptați acasă!”

Sursa Video: TV Prim

LISTA învingătorilor olimpiadelor raionale, anul 2018