Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
                        
 
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 ianuarie 2023 - Ziua Națională a Culturii” și „Ziua marelui poet, Mihai Eminescu”

Taburi primare

Dum, 15/01/2023 - 09:34

Astăzi, 15 ianuarie 2023 este celebrată nașterea a celei mai valoroase voci poetice din literatură, Mihai Eminescu. Tot în această zi, începând cu anul 2013 este marcată - Ziua Națională a Culturii.

Devenind o frumoasă și onorabilă tradiție, de câțiva ani, cinstim memoria marelui Eminescu, prin depunere de flori la bustul poetului din parcul orașului Glodeni. Astfel, conducerea raionului, reprezentantul Guvernului în teritoriu, funcționari din cadrul Consiliului raional Glodeni, angajați ai Secției Cultură ți Turism; Centrul de Cultură și Biblioteca din orașul Glodeni, au vociferat, în continuarea unui recital de poezie, impresii despre importanța și valoarea poeziei lui Mihail Eminescu, pentru fiecare om care i-a cunoscut operele.

Cu prilejul zilei profesionale, „Ziua Națională a Culturii”, ne exprimăm respectul și considerațiunea pentru toți angajații din acest domeniu care, nu este doar o profesie, dar și o vocație.  

Vă transmitem sincere felicitări pentru activitatea Dstră în promovarea valorilor cultural-artistice și în păstrarea patrimoniului cultural. Vă dorim să excelați în creații, săaveți aspirații mărețe și succes necondiționat.